Pagina's

Voorbereidingen in volle gang

Gedurende maand maart staan vlinders en andere tuinbewoners centraal in de Buurtsalon Linie in Breda. De voorbereidingen zijn in volle gang, in mijn atelier en voor de leuke activiteiten die plaats vinden tijdens mijn expositie.

Vanaf 3 maart (opening om 16:00u) is mijn expositie te zien over het Liniepark, vlinders, vogels en diervriendelijk tuinieren.
Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten zoals een wandeling door de wijk en het Liniepark (op 24 maart), een workshop waarbij je een vlinder-voeder-nectar-bloem gaat mozaïeken (op 23 maart) en jongeren uit het Liniekwartier gaan vogelhuisjes timmeren en ophangen in de wijk (op 28 maart).

Ik kan jullie hulp bij de voorbereiding goed gebruiken!

Graag wil ik het raam van de Buurtsalon vullen met zoveel mogelijk vertalingen voor het woord vlinder. Hoe meer talen, hoe beter. Vertalingen kun je als reactie plaatsen op onderaan dit bericht.
Voor de nestkastjes zijn we op zoek naar (tweedehands) hout en voor de mozaïek-workshop zijn (kapotte) tegels, spiegels, kralen, sieraden en plastic doppen (van frisdrankflessen) zeer welkom.

Het mozaïek materiaal kan afgegeven worden bij de Buurtsalon Linie (Edisonplein 3, Breda).
En als je hout hebt voor de vogelnestkastjes graag contact opnemen met mij via emailadres sabine@sabinebolk.nl.

Alvast bedankt & hopelijk tot ziens in de Buurtsalon Linie!

Geen opmerkingen: