Pagina's

14 oktober Design, Graphics, Art and other things SALE

De Ontwerpers organiseren de Design, Graphics, Art and other things SALE in het Blushuis in Breda. Op donderdag 14 oktober 2010 hangt grand-café Canteen vol met zeer divers werk van Bredase ontwerpers, kunstenaars, fotografen en andere creatieven. Studio’s en ateliers zijn omgespit om vergeten en verdwaalde juweeltjes op te duiken die het daglicht verdienen. Alles tegen uitverkoop-prijzen! Van 1 tot 100 euro met een enkele uitschieter naar boven.

In de aanbieding: affiches, zeefdrukken, etsen, foto’s, tekeningen, boeken, t-shirts, buttons en nog veel meer, klein en groot, variërend van werk in oplage tot gelimiteerde edities en unieke exemplaren. Grijp deze kans om iets moois voor aan de muur op de kop te tikken! Let wel, het is uitverkoop, dus cash betalen!

De SALE begint om 16.00 uur en tegelijkertijd kun je aanschuiven om Samen aan Tafel te gaan. (Een project van Erik Kessels voor 2018Brabant.) Proef heerlijke en verrassende soepen met boerenbrood. Ontmoet en praat met deelnemers en gasten aan deze meterslange eettafel! De SALE eindigt om 21.00 uur.Werken van mij in de Art Sale zijn:


"Orchidee"
Een zeefdruk op aquarelpapier (ongeveer 65 x 40 cm) Oplage 2, prijs € 40,-


Vier exemplaren uit de zeefdrukserie "In Holland staat een huis".
De zeefdruk “In Holland staat een huis” is een rijtjeshuis gevuld met Delftsblauw en Batikpatronen. Een stad als Den Haag bijvoorbeeld staat bekend om zijn typische Hollandse huizen, terwijl er ondertussen in bijna ieder huis iets Indonesisch te vinden is, afmeting: 27 x 35 cm, prijs €20,-.


"Nothing large, but all things for little"

Husc aka Sander Bolk heeft zijn tweede solo cd uitgebracht. En ik had wederom de eer om de hoes te maken. Het is zeefdruk in een oplage van 200 stuks met een download code erop. Prijs € 9,-.

Geen opmerkingen: