Pagina's

Artikel in Het Stadsblad "Feest "Knack-All""


BREDA - Knack-All aan de Vlaszak 4 bestaat één jaar en presenteert daarom op vrijdag 18 april van acht uur tot middernacht een speciale jubileumavond. Tijdens deze avond is er een tentoonstelling te zien en is er verder een optreden van de cabaretier Jaap Robben.
Ook laat Knack-All deze avond allerlei nieuwe producten zien en wordt hun nieuwe website gepresenteerd. Op de expositie is individueel werk te zien van alle kunstenaars die ook ontwerpen hebben gemaakt voor de Knack-All T-shirts, tassen en buttons. Er worden schilderijen, tekeningen, animatiefilmpjes en posters getoond. Exposanten zijn onder meer Isa Gama, Anneke de Graaf, Dirk Verschuure en Simon Verheijden.
Uiteraard zijn de Knack-All-producten ook te koop en zullen er nieuwe ontwerpen te zien en te koop zijn. Ook zijn er dvd’s en boeken te koop van de exposanten.
Isa Gama en Anneke de Graaf richtten op 17 april 2007 samen Knack-All op, een bedrijf dat T-shirts, tassen en buttons maakt met werk van verschillende kunstenaars erop.
,,Het geeft kunstenaars de mogelijkheid om hun werk aan een breed publiek aan te bieden. Ook geeft Knack-All een breed publiek de mogelijkheid om kunst aan de schaffen. De producten worden gedragen en zo wordt het werk aan een nog breder publiek getoond. Kunst wordt op deze wijze weer van iedereen en de straat de expositieruimte'', zo verduidelijken de beide oprichtsters van Knack-All.
Wie meer wil weten over Knack-All kan kijken op de website www.knack-all.com.
De producten van Knack-All zijn ook te koop bij Purple Haze aan de Torenstraat 16.

Geen opmerkingen: