Pagina's

Tweede Curfew met Milligram Retreat

Foto's van Martijn Stadhouders en een super artikel op 3 voor 12 over de tweede Curfew met Milligram Retreat, bedankt Martijn!Licht & geluid door Berk Aarts, prachtig!Maurice Hermes, Milligram Retreat, beats, zang, performance, tegek! Renée van Trier, Milligram Retreat, zang, performance, decor, super om naar te kijken!

De onderste drie foto's zijn van Gert-Jan van den Bemd, gemaakt vanuit het publiek.

Curfew is een samenwerking tussen IDFX & Vanuit bed.
De volgende Curfew is op donderdag 17 september “Een gorilla op het dak van De Nationale Bank” met dichter & percussionist Dirk Elst

Een vertelling die het midden houdt tussen concert en performance. Gospel, Poëzie en blues worden afgewisseld met de meer droge rock'n roll. een luisterspel uit de tijd toen het ganse gezin nog rond de radio troepte.

performance met Lode Vercampt (cello) en Koen de Wit (clarinet).
-

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zelden zo'n beklijvende vertaling in beeld en klank gezien van de teloorgang van kinderlijke onschuld. Wegens een opstapeling van vertragingen van de trein uit het exotische België heb ik het enkel op video kunnen bekijken. Met andere woorden ik was donderdag te laat in elektron. In ieder geval, een diepe buiging voor de makers/uitvoerders, een welgemeend "halelujaah" is hier op z'n plaats. Trouwens, de laatste dagen zit ik met een bang hartje op het toilet:)

SabineBolk zei

Geen vrees. Jouw Curfew wordt zeker goed! Daar ben ik van overtuigd.
En gezellig :)!

Anoniem zei

"Who's in the toilet" hamert nog steeds door mijn kop. Dat het goed gaat worden dat wel, maar gezellig daarentegen misschien liever niet:)