Pagina's

Wandschildering Zichtstal

Afgelopen week heb ik twee wandschilderingen gemaakt voor de zichtstal van "Varkens in zicht" in Panningen. "Zichtstal" geeft het uitzicht weer wat tezien is vanuit de skybox. Deze wandschildering is gemaakt bij de biggen. De wandschildering "Liggend zeug met biggetjes" is gemaakt in de skybox. De wandschilderingen zijn net als de stallen vrij tebezichtigen. Kijk voor meer info op www.varkensinzicht.nl!

4 opmerkingen:

Arte Colder zei

beste Sabine,

Laat ik eens het spits afbijten bij deze....
Ik vind de wandschilderingen iets fragiels en warms hebben, ze brengen leven in de ruimte waarin ze zijn aangebracht.
knap dat je deze uitdaging bent aangegaan, want zo'n specifiek project in opdracht brengt bijna altijd spanning met zich mee vanuit de kunstenaar(es), aangezien je een synergie probeert te scheppen tussen opdracht en eigen inbreng, deze stal mag er wezen......

Met een warme groet,
Namasté

Arte Colder

Ingrid en Toine zei

Hoi Sabine,

Ik wist niet dat jij zo'n goed zicht op varkens hebt! De schilderingen zijn erg geslaagd zo te zien. We zullen ze binnenkort een live gaan bekijken, samen met de varkens in de stal.
Leuk dat de samenwerking met de stichting "Varkens in Zicht" geslaagd is.

SabineBolk zei

Dankjewel voor jullie reactie. Deze opdracht was inderdaad niet makkelijk. Je bent erg bewust van wat je maakt en hoopt dat het bevalt. Toen ik met het liggende zeug met biggetjes bezig was, kwamen de boer en zijn kinderen kijken. Ze vonden t erg mooi en waren ook wel opgelucht.
Het was vooral heel leuk en leerzaam om zo iets heel anders tedoen.

Grtz Sabine

Sander zei

he sabine
goed bezig. heb ik ook eens wat van je werk gezien.
gr Freaky