Pagina's

Vrijdag 15 april Dans in een rijsttapijt in Etten-Leur

Nog een keer zullen ik, Barbara van Kooten, Chester L. Brandes & Koen de Wit de "Dans in een rijsttapijt" tonen.
Op vrijdag 15 april om 21.30u als opening van de Kunstroute in Etten-Leur. De organisatie Beelden in de Bankenstraat heeft voor ons een prachtige buitenlocatie geregeld in het Paulushofje.

"Het Sint Paulushofje is een hofje in het centrum van Etten-Leur. Het is in 1681 gesticht en bestaat uit dertien huisjes rond een pleintje met in het midden een pomp. De entree is een historische toegangspoort. Het hofje was oorspronkelijk bedoeld voor de huisvesting van arme vrouwen. In een gedeelte van het Sint Paulushofje is nu het Heemkundig streekmuseum Jan uten Houte ondergebracht. De overige pandjes zijn nog steeds bewoond."

Ik ben heel erg blij dat we nogmaals onze voorstelling kunnen tonen aan publiek. Tevens is lichtman Berk Aarts van de partij om ons wederom van mooi licht te voorzien.

Tijdens de Kunstroute zal er ook werk van mij te zien zijn in het Withof. Het Withof dient als vertrekpunt van de kunstroute met o.a. een grote overzichtsexpositie van alle deelnemers aan de route. De expositie is te zien van zaterdag 16 april t/m maandag 25 april (Tweede Paasdag).

Aanmelden voor de openingsavond kan op de website van de Kunstroute Van Gogh Leeft! http://www.vincentvangoghinetten.nl/aanmeldformulier. Vanwege de capaciteit van Het Paulushofje dien je in bezit te zijn van een (gratis) entreebewijs om de “Dans in een rijsttapijt” te zien.

Geen opmerkingen: