Pagina's

9 juli opening Paper in progress

Opening "Paper in progress" op vrijdag 9 juli om 16 u door Ageeth Boermans, directeur CBK West-Brabant. De Grafiekmap 'De Brabantse Ring is vanaf 9 juli t/m 25 juli te bewonderen bij Electron in Breda.

In samenwerking met Grafische Werkplaats Raaf heeft het CBK West-Brabant een tiental kunstenaars, vormgevers, illustratoren en fotografen uitgenodigd om het papier te vullen met hun visie op de hedendaagse grafiek. Dit resulteerde in een grafiekmap met de titel 'De Brabantse Ring' waarin niet alleen de verschillende disciplines worden verbonden, maar ook de regio West-Brabant. Samen met de beheerders van Raaf is er intensief aan de map gewerkt. Op deze presentatie worden van alle betrokkenen ook eigen werk tentoongesteld.

De exposanten zijn: Liesbeth Verhoeven & Emmy Dijkstra, Gerrit Westerveld, Sabine Bolk, Michiel van der Zanden, Pim Derene, John Back & Wouter Gresnigt, Marion Vriens, Don van Rooy, Esther de Vries, Ron Scherpenisse, Nanne Meulendijks en Rutger Termohlen.

Voor meer info over mijn werk"Heerlijkheden" voor de Grafiekmap klik hier. Voor een voorproefje van mijn werk "De reis van Batik / The Journey of Batik" klik hier
-

Geen opmerkingen: