Pagina's

Grafiekmap De Brabantse Ring

Het Centrum Beeldende Kunst en Vormgeving West-Brabant heeft tien kunstenaars, vormgevers, fotografen en illustratoren gevraagd uit de regio West-Brabant om na te denken over de hedendaagse grafiekkunsten.
Deze kunstenaars zijn uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan een door het CBKWB uit te geven grafiekmap. ‘De Brabantse Ring’ trekt dan niet alleen een cirkel om de kunst en vormgeving van West-Brabant maar verbind hun verschillende achtergronden in een gezamenlijke affiniteit voor de grafiek.

De grafiekmap wordt uitgevoerd in samenwerking met Grafische werkplaats Raaf te Breda. De map zal zijn premiere beleven bij Stadsschouwburg de Kring in Roosendaal op 14 november van 16 u t/m 18 u. De expositie is te bezoeken tot 10 januari 2010.

Aan de grafiekmap nemen deel: Michiel van der Zanden, John Back/Wouter Gresnigt, Liesbeth Verhoeven, Pim Derene, Don van Rooij, Gerrit Westerveld, Ron Scherpenisse, Marion Vriens, Esther de Vries en ik.

Zaterdag 12 en zondag 13 september van 12 u tot 17 u toonde ik het werk Orchidee samen met de andere kunstenaars in schouwburg De Maagd tijdens het cultuurfestival in Bergen op Zoom. De expositie is een preview van ‘De Brabantse Ring'. Het werk Orchidee is een zeefdruk op behang & papier.

Mijn voorbereidingen voor De Grafiekmap kun je zien op De reis naar Batik.

Geen opmerkingen: